Бесни водачи скочиха на служители на общинския паяк в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:22 / 25.11.2016
1519
Трите репатриращи машини на Община Бургас започнаха от рано тази сутрин да разчистват неправилно спрелите коли на бул. "Тракия", съобщи Флагман. Акцията е започнала от 7:30 часа, а до 10:30 бяха вдигнати поне 30 автомобила.

Става въпрос за всички коли, паркирали по новата буслента, която от утре трябва да обслужва бързите линии на интегрирания градски транспорт. От Общината предупредиха живущите в района да премахнат автомобилите от булеварда, но заканата не бе приета сериозно и тази сутрин се започва невиждана репатрация на автомобили.

Подобна ситуация Бургас не помни - от една улица толкова масово да се вдигат коли. Едната лента на булеварда вече е освободена, в момента акцията продължава с другата лента.

Лошата новина за шофьорите, паркирали на бул."Тракия" е, че ще трябва да се бръкнат солено, за да освободят автомобилите си - поне 70 лева.

Според очевидци тази сутрин се е стигнало до сериозни пререкания на бесни водачи със служители на общинския паяк. Разменяни са закани, реплики на висок глас и обслужващите паяка едва не са си изяли пердаха.

Живущите в ж.к."Славейков" се оплакват, че нямало къде да паркират. Паркоместата били кът и заради това спирали на булеварда.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).