Без изненади: Тодор Стамболиев остава омбудсман на Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:54 / 24.02.2021
1269
Тодор Стамболиев ще бъде обществен посредник на Община Бургас още един мандат. Това решиха току-що общинските съветници след проведен таен вот, предава репортер на Burgas24.bg.

Кандидатите за поста бяха двама - срещу досегашния омбудсман се изправи Пенка Паспалева. Резултатът от вота обяви след заседанието на Общинския съвет на Бургас адвокат Иво Баев - председател на комисията за избор на обществен посредник. 46 от 51 общински съветници се включиха в него. Стамболиев предпочетоха 40 от тях, а Паспалева - едва шестима.

Виртуално Стамболиев благодари на общинските съветници за проявената активност. "Полученото доверие от страна на съветниците дава висока оценка за работата ми като външна независима за администрацията институция.  Това ме натоварва с огромна отговорност, която смятам отново да оправдая и да не разочаровам както вас, така и нашите съграждани", обърна се към местния парламент и бургазлии Стамболиев след обявяване на вота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).