Безобразие! Циганин плаши с шамари в автобуса за "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
12:15 / 05.09.2016
5611
За грозни сцени, разиграли се в автобуса за "Меден рудник" информира читател на Burgas24.bg, който ни изпрати и видео от скандалната случка. От него ясно се вижда как едър мъж със стабилен тен раздава заплахи в превозното средство.

Вероятно причина за агресивното му поведение е забележка от страна на кондукторката. В отговор мургавият бабаит директно започва да плаши със шамари. Служителката очевидно не му остава длъжна и предупреждава, че ще повика полиция. Тогава наглостта на нередовния пътник достига връхната си точка.

"Обади се на полицията, какво ще ми направят", избоботва циганинът и продължава със заплахите и арогантното си поведение.

"Явно вече е станало ежедневие цигани да заплашват с бой... часът на клипа е 7:30. Чувстват се безнаказани за всяко престъпление и държание... позволяват си да ни тъпчат и унижават, защото тази държава е майка за тях и мащеха за нас... за съжаление... правата си знаят, но задълженията- не", пише нашият читател.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).