Безотговорни кучкари превръщат детски площадки в тоалетна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:27 / 11.04.2016
1196
Безотговорни стопани масово пускат кучетата си на свобода, въпреки забраната. Междублоковите пространства в бургаския ж.к. "Изгрев" са се превърнали в една огромна кучешка тоалетна, а т.нар. зооинспектори спят. За това сигнализира читателка на Burgas24.bg, която ни изпрати и снимки.

По думите й зелената площ зад блок 41, която е обособена за отдих, от месеци е осеяна с купчинки и хората се страхуват да пускат децата си навън. Кучетата вършат естествените си нужди непосредствено до детския кът и никой не чисти след тях.

Въпреки че в целия град вече има обособени места за разходка на четириногите, много стопани предпочитат да разхождат любимците си на поляната зад блока и да ги пускат да тичат свободно, без каишка.

"С всеки изминал ден става все по-страшно, защото хората масово пускат кучетата си на поляната и никой не чисти след тях. Страхуваме се, че някое от животните може да ухапе децата ни, как да ги пуснем да си играят", пише бургазлийката, която е майка на две деца.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).