Билетите за CineLibri вече са в продажба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:34 / 06.10.2020
703
За втора поредна година международният кино-литературен фестивал CineLibri ще ни потопи в непознати чувствени светове с единадесет от най-вълнуващите заглавия  в историята на европейското кино. Неслучайно таз-годишното издание идва с мотото "Възпитание на чувствата", а програмата обещава да ни завладее още в самото си начало с открояващия се "Офицер и шпионин" на Роман Полански, чийто сюжет разказва историята на капитан Алфред Драйфус - френско-еврейски войник, погрешно обвинен в шпионаж в полза на германците през 90-те години на 19 век, така наречената "Афера Драйфус". Следват не по-малко интригуващи заглавия, сред които "Заливът на тишината", "Една русалка в Париж", "Крадецът на дните", "Нарцис и Голдмунд", "Лято 85" - анотации можете да откриете в прикачения под новината файл.

CineLibri Бургас стартира на 22 октомври, като прожекциите ще бъдат излъчвани в продължение на 10 дни, всяка делнична вечер от 19:00 часа, през уикенда - 17:00 часа, в най-новото бижу на културната карта на Бургас - клуб "Модерен театър". Билетите вече ви очакват на каса Часовника, на цена от 8.00 лв./ 6.00 лв. за учащи и пенсионери, за повече информация относно билетната продажба - тел. 0894 89 80 98.

Дестинацията на таз-годишното издание на CineLibri в нашия град съвсем не е случайна. Помещавайки се в сградата на бившето кино "Смирненски", клуб "Модерен театър" ще предлага музика на живо, кафе-театър, тематични партита и литературни вечери. Клубът вече има своя програма от събития, които започнаха още в началото на месеца с тематични партита.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).