Биячите на рокерите от "Вълците на Путин" в Бургас се разминаха леко в съда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:59 / 28.04.2017
3195
Районна прокуратура - Бургас повдигна обвинения на трима мъже, извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и причинили телесни повреди на двама души, по време на инцидент с гостуване на чуждестранни рокери в Бургас.

Районна прокуратура - Бургас повдигна обвинения на Атанас М. (на 36г. от гр. Поморие), на Стойчо Г.( на 31г. от гр. Варна ) и Светлозар М. (на 40г. от гр.Варна). Те са обвинени за това, че на 30.06.2016г. в гр. Бургас, на публично място - в района на бензиностанция "ОМВ" на ул. "Транспортна", в съучастие по между си извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, а именно нанесли удари с ръце и крака в областта на главата и тялото на И.И. и И.Д., като Атанас М. плюел по И.И. и с ръка изблъскал мобилен телефон "Айфон" от ръцете на И.Д. в резултат на което дисплеят на телефона се е счупил при падането на земята, а Стойчо Г. употребил електрошокова палка, като я опрял в сърдечната област на И.И. и в областта на шията на И.Д.- престъпление по чл.325, ал.1, вр. чл.20, ал.2 от НК.

Тримата са обвинени и за това, че на горепосочените дата и място, като съизвършители, и в условията на реална съвкупност с горепосочените деяния - по хулигански подбуди, причинили телесни повреди на повече от едно лице:

- чрез нанасяне на удари с ръце и крака в областта на лавата и тялото на И.И., му причинили средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на страничните десни израстъци на три поясни прешлена, водеща до трайно затруднение движението на кръста за срок от около 2 до 3 месеца при обичайно протичане на оздравителния процес.
- чрез нанасяне на удари с ръце и крака в областта на главата и тялото на И. Д., му причинили лека телесна повреда, изразяваща се в лек травматичен оток на носа с кръвонасядане и драскотини по лицето, водещи до болка и страдание- престъпление по чл.131, ал.1.т.4, предл.3 и т.12, предл.1, вр. чл.129, ал.1, вр. чл.130, ал.2, вр.чл23, ал.1 от НК.

На Атанас М. е повдигнато обвинение и за това, че при условията на реална съвкупност с горепосочените деяния и на същите дата и място, противозаконно повредил чужда движима вещ - мобилен телефон "Айфон", като щетата е на стойност 600лв.- престъпление по чл.216, ал.1, вр. чл.23, ал1 от НК.

На тримата обвиняеми е наложена мярка за неотклонение "подписка".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).