Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бият и тормозят убиеца на Никол зад решетките
Автор: Екип Burgas24.bg 14:24 / 29.09.2018Коментари (7)23510
©
На побой и психически тормоз в затвора е подложен убиецът на малката Никол от Бургас Иван Иванов. Това твърди майката на 16-годишното момче Донка Петрова, цитирана от "България днес". Жената е категорична, че когато разговаряла по телефона със сина си, всеки път той се оплаквал от гаврите над него в поправителния дом в Бойчиновци.

Иван попада зад решетките едва 15-годишен. Арестуван е на 22 август м.г., след като е заподозрян за жестокото убийство на Никол Йончева, станало два дни по-рано. Момичето е прободено смъртоносно в шията и кръвта му изтича в асансьор в бургаския комплекс "Меден рудник".

Първоначално Иван Иванов бе задържан в Бургаския затвор, след което бе прехвърлен в училището затвор за непълнолетни в Бойчиновци. Преди месец всички 26 възпитаници и част от служителите от сградата на общежитието за престъпници са преместени във Враца. Те са настанени в ремонтираната база към местния затвор, където на младежите е осигурено място за разходка и спорт, разкриват от администрацията.

"Абсолютно никакви видими следи от насилие по ръцете и лицето на Иван не съм забелязала. Няма подадена жалба от него или родителите му. Иван не се е оплакал пред мен за нито един проблем с физически или психически тормоз. Всекидневно с него обсъждаме различни тревоги и искания. Всичко ми споделя", разкри социалната служителка, която отговаря за Иван Иванов още от времето, когато е настанен в поправителния дом в Бойчиновци.

"Обичайно за него е да пита дали родителите му са превели пари по сметката, за да може да отиде до лавката да си напазарува. Пращат му по 60-80 лева веднъж или два пъти в месеца, когато имат възможност, лимитът, който е позволено младежите да получат, е стойността на минималната за страната заплата", разкрива служителката.

"Понякога ми се налага да му обяснявам на Иван по два-три пъти нещата, защото той ме пита и след половин час отново ми задава същия въпрос", разкрива жената, но е категорична, че самата тя не може да каже дали момчето има умствена изостаналост или не.

"Мога да кажа само, че Иван е добре, Иван е усмихнат, посещава училище и работи усърдно в часовете. Няма промяна в поведението му, откакто бе прочетена присъдата му от 8 години затвор за убийството на Никол", разкрива социалната работничка.

Преди няколко дни Иван Иванов бе признат за виновен за умишленото убийство на ученичката Никол, решиха магистратите от Бургаския окръжен съд. Наказанието на Иван е наложено с пълно единодушие.

Престъплението, което е доказано на 100%, е извършено по особено мъчителен за убитата начин - пострадалата е останала в съзнание след пробождането, осъзнавала е, че умира, виждала е изтичащата от раната кръв, била е затворена в кабината на асансьора, викала е за помощ, осъзнавала е неизбежността на смъртта си, съобщават магистратите, докато четат присъдата на непълнолетния убиец. Според събраните доказателства мотивът за престъплението е любовен. Иван се ядосва на Никол, тъй като тя му отказва целувка.

Мъж с качулка мушка девойката?

Мъж с качулка, а не 16-годишният Иван, е убиецът на малката Никол от Бургас. Това твърди Димитър Иванов, баща на младежа, въпреки наложената на сина му присъдата от 8 г. затвор и доказателствата по случая.

Малко след ареста си Иван признава за убийството. Пред следователите той казва за Никол: "Исках само да я мушна". Няколко дни по-късно тотално се отрича от думите си. Започва да обяснява пред разследващи и родителите си, че по-голямо момче е убиецът на Никол. По думите на Иван баткото го заплашил, че ако не поеме вината, ще убие семейството му. Иван твърди, че мъжът с качулка влиза в асансьора, в който се возили двамата с Никол, намушкал момичето и после сложил ножа в ръката на Иван с думите: "Ти я уби!".



Още по темата: общо новини по темата: 29
07.02.2023 »
22.11.2019 »
20.11.2019 »
28.03.2019 »
02.12.2018 »
20.09.2018 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нека да го бият ,като малък,като не са го били !Сега шамари ще има !Никога не е късно да си намери майстора !
Aнонимен
на 30.09.2018 г.
0
 
 
Само 8 години!!! И единствената му грижа през следващите 8 години ще е има ли достатъчно пари за лафката!!! Това за убийство на дете??! Егати системата!! Какво наказание срещу такова престъпление!???
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 29.09.2018 г.
0
 
 
А той ,като я убиваше какво си мислеше,че ще му се размине ли?... Бой сеч и е...н :)
Aнонимен
на 29.09.2018 г.
0
 
 
И ваз двамата под мен да ви порят малоумници ! Темида е сляпа но и вие сте слепи и затова боко българоубиеца,цацата и КОЙ са много доволни !
Aнонимен
на 29.09.2018 г.
+1
 
 
майка му какво иска, в санаториум да го пратят. Така трябва : каквото си е надробил това ще сърба
Aнонимен
на 29.09.2018 г.
0
 
 
Да го порят всяка вечер, изрод!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: