Благуните гостуват за първи път в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:49 / 15.05.2017
1493
Симпатичните герои от първия български куклен сериал "БЛАГУНИТЕ", които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха "Лека нощ" на децата от телевизионния екран, ще гостуват за първи път в Бургас! "БЛАГУНИТЕ" ще оживеят на театрална сцена в детският спектакъл "ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН".

След успеха на детският телевизионен сериал "БЛАГУНИТЕ" и големият брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър "Вилекула" създаде прекрасен детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Премиерата на БЛАГУНИТЕ - "Още един прекрасен ден" беше в края на февруари, а оттогава насам любимците на децата всеки ден получават многобройни покани да гостуват в различни градове на България! Това е и причината спектакълът да тръгне на своето първо пролетно минитурне- в РУСЕ на 15 май, ВАРНА на16 май и в БУРГАС на 17 май. БЛАГУНИТЕ планират още срещи с малките си фенове и в други градове на страната през есента!

В "Още един прекрасен ден" децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и поучителни истории.

Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. "Още един прекрасен ден" ще разкрие поредният забавен ден с БЛАГУНИТЕ, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Александър Дойчев.

Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Билетите вече се продават на касата на Дом на Нефтохимика (пл. Тройката №1, тел: 0894 898098). Цената им е от 8 до 12 лв, а деца до 4 годишна възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място.

Представлението ще се играе в Бургас 17 май в "ДОМ НА НЕФТОХИМИКА", с начален час 18.00 ч.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година
Бургас на крачка от успеха в престижен конкурс
Голям празник в Бургаско
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).