Борисов: От Варна ще се ръководят много офиси в Европа

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (20)
11:57 / 04.10.2019
1529
Преди минути във Варна символично бе прерязана лентата на компетентностен център на KBC Груп, в него се разкриват няколкостотин работни места, предаде репортер на Varna24.bg. На откриването присъстваха Бойко Борисов, министър-председател на република България; Владислав Горанов, министър на финансите Мол Варна, Иван Портних и др.

"Обещах на варненци няколко неща. Сред тях бяха да има високоплатени, високоподготвени млади хора. АМ "Хемус" ще я има. Варна е градът с най-голяма перспектива в следващите 5 години заради младите хора и добрата си локация. КВС днес е тук, а в Провдия има солници на 6 500 години. Солта е била най-важното, най-богатите хора са били тук в Провадия. В сравнение със стената в Провадия Китайската стена е била един млад строеж. От Варна ще се ръководят много офиси в Европа. След 4-5 години ще видите Варна какъв център ще бъде. Конкуренцията тук ще е голяма, защото и заплатите са много големи, тук всеки ще иска да си прати детето. С подобни огромни инвеститори България печели. Неслучайно всички кредитни агенции в света дават нарастващ рейтинг на държавата.", каза премиерът Борисов на събитието.

Виж коментарите (20)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).