Бранят пешеходната пътека пред Гимназията по туризъм в Общинския съвет

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:21 / 12.11.2015
945
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Да остане пешеходната пътека на бул. "Стефан Стамболов" до Професионалната гимназия по туризъм "Асен Златаров" настоява общинският съветник Евгений Мосинов в искане до Общинския съвет и кмета Димитър Николов, предаде репортер на Burgas24.bg.

Мосинов посочва, че споделя оплакванията и недоволството на бургазлии против решението за премахване на пътеката, като според него това е станало без допитване до гражданите, работещи до нея, както и учениците, които я използват ежедневно.

Мосинов прилага и подписка, в която са се присъединили 400 граждани, изразяващи несъгласието си с премахване на пешеходната пътека. Подчертава се също така, че тя е събрана за два дни, а гражданите, които са се включили в нея, са живущи в близост до пешеходната пътека.

"Премахването на пешеходната пътека сериозно би затруднило пресичането на булеварда и би създало предпоставки за неправилно преминаване на отсрещния тротоар, което от своя страна ще доведе до реална опасност от настъпване на пътно-транспортни произшествия", е посочено в искането.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).