Бременна и изоставена! Бургазлийка отглежда сама второкласник, да й помогнем!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:23 / 13.09.2016
15867
Изоставена от мъжа до себе си, бременна в 5-ия месец и майка на второкласник. Това е нелеката съдба на 32-годишната Марина, която оттук нататък трябва да се бори сама в живота. И да осигури най-доброто за себе си и децата.

Марина е доброволка към сдружение "Милосърдни сърца", от където се свързаха с Burgas24.bg. Чрез нашата медия, членовете на организацията се надяват да стигнат до колкото се може повече хора и призовават преди всичко за човечност.

"Съвсем доскоро Марина е живяла щастливо със своя мъж. Бяха в жилище под наем за около 280 лв. на месец в Бургас и успяваха да се справят заедно. Миналия месец тя разбра, че мъжът й се увлякъл по друга и желае да я напусне. Междувременно жената чака второ дете, бременна е в 5 месец. Мъжът й я напусна след 7-годишна връзка и започва нов живот с новата си. Нашата мила доброволка обаче не изпада в отчаяние. За нея като всяка истинска майка сега е важно да бъде до сина си, който тази година ще бъде във втори клас и да чака появата на второто си дете, за да ги отгледа и възпита в добра среда", поясниха пред Burgas24.bg от "Милосърдни сърца".

Наемът на квартирата обаче си тече, а жената няма възможност да го плаща. Подготвени са необходимите документи за кандидатстване на Марина за общинско жилище. Нейните роднини живеят далеч и не могат да помогнат. Нейна приятелка, която работи в чужбина, ѝ е помогнала да си покрие наема за миналия месец, но до следващия остават по-малко от 10 дни. Борбената майка си намира бързо работа. Сега тя работи почасово в диспечерска фирма, но не може да смогне да покрива дълговете си. Същевременно синът й тръгва на училище на 15-и септември.

Изоставеното семейство се нуждае от хранителни продукти, без претенции какви са. Но все пак е желателно да са пакетирани, консервирани и дълготрайни.

Малкият Краси има нужда от дрешки и ученически пособия. Обувки, маратонки, анцуг, горнище, яке, раница и т.н. Обувки 35 номер, 112-138 за дрехи, тежи 28 килограма. Бебенцето, което се очаква е момиченце.

Може да изпратите нещата на:

Офис на Еконт в к-с "Лазур" гр.Бургас, за Неда Недина
Тел. за връзка: 0896150932.

Ако желаете да помогнете за плащането на наема този месец:

Банка: РАЙФАЙЗЕНБАНК

IBAN: BG97RZBB91551006536965

BIC:RZBBBGSF

Титуляр: Милосърдни сърца

Основание: Наем

 


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).