Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бременни проституират в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:27 / 31.10.2013Коментари (18)8895
Бременна проститутка от Бургас напусна болницата, въпреки че беше приета за раждане, предаде репортер на Burgas24.bg. 28-годишната Мария е с клиенти, въпреки, че всеки момент трябва да стане майка.

Групата от три проституиращи бременни жени от малцинствата се е разположила в градинката в района на старата поща в Бургас. Всички наоколо знаят, че бъдещите майки проституират.

Лилия има вече няколко деца, част от тях починали. Повечето от клиенти. Жената в момента е в петия месец, отрича да ходи с клиенти, но мъжете от компанията, които се представят за техни братовчеди и близки роднини разказват, че не са спирали да практикуват най-древната професия. Юри разказва, че Лили взема по 10-15 лева за сеанс.

Лилия въпреки, че отрича да работи докато е бременна вади от джоба си два презерватива. Повечето й клиенти били българи, въпреки, че много се страхували да я наемат заради състоянието й: "По някой път клиентите се страхуват с мене да ходят дето съм бременна. Вика в главата ми вика ще вкарат някаква бела вика. Ще пречи вика за лапето... Вземам по някой път по 15, по 20, по 30 лв."

20-годишната Стефка и мъжът й Найден са също част от групата в градинката.Стефка е бременна в 5-я месец, но отново на работа. Другите от компанията са възмутени, че мъжът й я кара да проституира. Стефка отрича и обяснява, че сама ходи при клиентите. Изкарвала до 100 лева на ден.Сега чака второто си дете, първото изгубила при спонтанен аборт при време, докато била с клиент: " За 20 лева отиде детето ми, първото"

Към компанията се присъединява Мария.Въпреки, че е в 9-я месец колегите от градинката разказват, че е била с клиент на близкия строеж.Мария отрича и обяснява, че в последния момент мъжът се уплашил и отказал да бъде с нея
Самата Мария избягала преди дни от родилно отделение в бургаската болница, с абокат на ръката. Постъпила там заради силни болки. На приятелите си обяснила, че си тръгнала от болницата след като сънувала починалия си съпруг, който й казал да се маха от там. На нас обаче разказа ,че в болницата миришело лошо и затова щяла да ражда у дома. Не се притеснява за поредното бебе, не се притеснява, че детето може да почине при раждането заради липса на медицинска помощ.

Част от жените са раждали вече на пейките в градинката зад Старата поща. Лили с гордост си спомня: "През 2011 на пейките не Мария, а аз родих".Не разбрала, че раждането започва и не успяла да стигне до болницата.

АГ-специалисти обясняват, че няма начин, по който да принудят тези жени да посещават медицински прегледи или да постъпят за раждане в болницата. Д-р Анастас Стоянов-АГ-специалист е категоричен: "Това е трагедия и най-лошо е че никой не може да направи така, че на нея да се попречи по някакъв начин тя да забременява и да създава малоценни човешки създания. Въвеждани са в разни институции, доколкото знам, на другия ден бягат. Приемана е неколкократно в болницата, на другия ден бяга, ражда, става и си заминава. На другия ден пак е с лепилата, пак е с бронза, това за нея е ...нормално."









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.11.2013 г.
0
 
 
Амииии...не ме е*е като цяло за циганката :). Пожелавам и на нея както и на други цигани бавна и мъчителна смърт.
0
 
 
Само като си представя, че има жени не могат да заченат години, а тия се множат като мишки, страшно мн ме хваща яд
0
 
 
Вси4ките циганки дето разйдат по 10-20 лапета и се вадят като хлебарки да ги скопят само им плащаме помощите и обричат децата си на глад,мизерия и просия нито едно дете не заслуйава да йивее по този на4ин без зна4ение дали е балгар4е или циган4е.Да се взимат някаки мерки и да се спре с това,а не да ми райдат по 20 лапета,а за балгарите е лукс и 1 ако имат.Сайелявам за латинеца,но кирилицата ми не работи.
0
 
 
избрали са гре6ното място ся кат го постнахте тва до 2 дни и 6те ги няма
Aнонимен
на 31.10.2013 г.
Aнонимен
на 31.10.2013 г.
+1
 
 
Циганиите им са ясни на всички, само не мога да си представя какви мъже им стават клиенти...колко трябва да си зле, че да опреш до тия гнусни примати.
Aнонимен
на 31.10.2013 г.
+2
 
 
В Брюксел сигурно имат добри родилни отделения ...
+1
 
 
Изразявайте се по точно!бремменни циганки!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: