Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бременни проституират в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:27 / 31.10.2013Коментари (18)9036
Бременна проститутка от Бургас напусна болницата, въпреки че беше приета за раждане, предаде репортер на Burgas24.bg. 28-годишната Мария е с клиенти, въпреки, че всеки момент трябва да стане майка.

Групата от три проституиращи бременни жени от малцинствата се е разположила в градинката в района на старата поща в Бургас. Всички наоколо знаят, че бъдещите майки проституират.

Лилия има вече няколко деца, част от тях починали. Повечето от клиенти. Жената в момента е в петия месец, отрича да ходи с клиенти, но мъжете от компанията, които се представят за техни братовчеди и близки роднини разказват, че не са спирали да практикуват най-древната професия. Юри разказва, че Лили взема по 10-15 лева за сеанс.

Лилия въпреки, че отрича да работи докато е бременна вади от джоба си два презерватива. Повечето й клиенти били българи, въпреки, че много се страхували да я наемат заради състоянието й: "По някой път клиентите се страхуват с мене да ходят дето съм бременна. Вика в главата ми вика ще вкарат някаква бела вика. Ще пречи вика за лапето... Вземам по някой път по 15, по 20, по 30 лв."

20-годишната Стефка и мъжът й Найден са също част от групата в градинката.Стефка е бременна в 5-я месец, но отново на работа. Другите от компанията са възмутени, че мъжът й я кара да проституира. Стефка отрича и обяснява, че сама ходи при клиентите. Изкарвала до 100 лева на ден.Сега чака второто си дете, първото изгубила при спонтанен аборт при време, докато била с клиент: " За 20 лева отиде детето ми, първото"

Към компанията се присъединява Мария.Въпреки, че е в 9-я месец колегите от градинката разказват, че е била с клиент на близкия строеж.Мария отрича и обяснява, че в последния момент мъжът се уплашил и отказал да бъде с нея
Самата Мария избягала преди дни от родилно отделение в бургаската болница, с абокат на ръката. Постъпила там заради силни болки. На приятелите си обяснила, че си тръгнала от болницата след като сънувала починалия си съпруг, който й казал да се маха от там. На нас обаче разказа ,че в болницата миришело лошо и затова щяла да ражда у дома. Не се притеснява за поредното бебе, не се притеснява, че детето може да почине при раждането заради липса на медицинска помощ.

Част от жените са раждали вече на пейките в градинката зад Старата поща. Лили с гордост си спомня: "През 2011 на пейките не Мария, а аз родих".Не разбрала, че раждането започва и не успяла да стигне до болницата.

АГ-специалисти обясняват, че няма начин, по който да принудят тези жени да посещават медицински прегледи или да постъпят за раждане в болницата. Д-р Анастас Стоянов-АГ-специалист е категоричен: "Това е трагедия и най-лошо е че никой не може да направи така, че на нея да се попречи по някакъв начин тя да забременява и да създава малоценни човешки създания. Въвеждани са в разни институции, доколкото знам, на другия ден бягат. Приемана е неколкократно в болницата, на другия ден бяга, ражда, става и си заминава. На другия ден пак е с лепилата, пак е с бронза, това за нея е ...нормално."









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на jeksi
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: