"Бургас харесва младите" отправя предизвикателство към любителите на приключения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:11 / 11.08.2021
1055
"Бургас харесва младите" и "ППМГ Бургас Challenge“ канят любителите на приключения на своеобразно пътешествие из любимия град, под името "Бургас е призмата“, което ще ги стимулира да бъдат наблюдателни и любопитни относно заобикалящия ги свят, ще изпита знанията им и иновативния им подход към научните въпроси, ще разгърне креативността и логическото мислене и ще обогати познанията им.

"Бургас е призмата“ е поредният лов на съкровища и представлява иновативно предизвикателство, което има за цел по тематичен начин да обвърже научните познания с атмосферата на морския град.

Темата на лова е обвързана с предстоящата лагер-школа на Теодосий Теодосиев, която за първи път гостува в Бургас и ще концентрира вниманието именно върху красотата и приложенията на физиката. Затова към предизвикателството ще се включат и възпитаниците на школата на Тео.

Форматът следва утвърдилия се модел на предишните емблематични приключения - участниците трябва да се запишат в отбори, след което на 26 август в 10.00 часа ще получат имейл със загадки и ще имат на разположение целия ден, за да открият и изпратят своите отговори по указания ред в самия имейл.

Не пропускайте възможността да докажете своите знания и умения за решаване на нестандартни задачи и да се насладите на красотата на нашия прекрасен град, като съберете вашия отбор от 3 до 5 души, попълвайки следния формуляр: https://forms.gle/yZ8qH78B6zC7R5q48

За най-бързите, най-креативните и най-успешните приключенци са подготвени интересни предизвикателства и подобаващи награди.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).