Бургас има трима нови почетни граждани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:58 / 08.09.2015
921
Тони Димитрова, художникът Красимир Зинин и инж. Дамян Камбуров са новите почетни граждани на Бургас. Това решиха общинските съветници по време на днешното им заседание, предаде репортер на Burgas24.bg.

Тони Димитрова се доказва като една от ярките емблеми на града и го популяризира през целия си житейски и професионален път до момента. Дискографята и песните на Тони са познати в цялата страна. Тя е една от певиците с най-много участия, като ежегодно организира самостоятелни национални турнета, както и много концерти в чужбина, са част от мотивите, с която бе предложена любимата бургаската изпълнителка за званието "Почетен гражданин на Община Бургас".

Художникът Красимир Зинин е роден през 1951 година. Той е един от най-изтъкнатите членове на "Дружеството на художниците"- Бургас. Мнозина негови възпитаници са реализирани и успешни творци.

Инж. Дамян Камбуров участва в редица строителни проекти, свързани с развитието на Бургас и региона. Негови са едни от най-важните проекти в града, като всеки един от тях е успешно реализиран.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).