Бургас остава без джипита за два часа на 9 юли

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:02 / 03.07.2008
657
Варненските общопрактикуващи лекари ще протестират на 9 юли от 12.00 до 14.00 часа на площад „Независимост", съобщи председателят на Регионалната колегия на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари д-р Светлин Митев.

На 9 юли ще протестират и джипитата в Бургас.

„За стачката във Варна ще дойдат и наши колеги от Долни Чифлик", допълни д-р Митев. По думите му джипитата във Варна ще спрат да преглеждат за два часа в деня на протеста. Въпреки това ще бъдат предвидени екипи, които да поемат спешните и неотложни случаи. Д-р Митев увери, че пред кабинетите на личните лекари задължително ще бъдат поставени табели, за да бъдат уведомени пациентите. Протестите на лекарите са в интерес и на пациентите, коментира д-р Митев. Той коментира, че няма как една практика да съществува, ако е нестабилна финансово, а това ще рефлектира върху хората. Протестите на джипитата са заради неуредиците заради изискванията на Здравната каса. В случай, че не се реши въпросът с финансирането ще се принудим да предприемем по-решителни действия и ако трябва ще се откажем от договора с Касата, каза още председателят на Сдружението във Варна.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Закопчаха двама крадци, вършели в село Свобода
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).