Бургас представя туристическия си потенциал на "Вашата ваканция“ 2017

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:53 / 20.04.2017
1482
Община Бургас представя туристическия си потенциал на 15-то изложение "Вашата ваканция" 2017. Интерес сред гостите и участниците предизвикаха популярните вече обекти остров Света Анастасия и Туристически комплекс "Акве калиде". Специален акцент е отделен на природните забележителности на региона.

На щанда на Община Бургас посетителите ще открият интересна информация за голямото биоразнообразие на бургаските езера и възможностите, които туристите имат да надникнат отблизо в този интересен свят. Специално място е отделено и на уникалния с плажовете си, горите и самобитни села от района, който се простира от Бургаския залив до Странджа.

На откриването на туристическия форум "Вашата ваканция" присъстваха зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева, областният управител Вълчо Чолаков, зам.-кметът Йорданка Ананиева, представители на Летище - Бургас, десетки изложители и експерти от бранша.

15-то издание на туристическата борса продължава на 20 и 21 април. Акцент в съпътстващата програма ще бъде поставен върху туристическите обекти в община Бургас. Презентации ще направят още общините Стара Загора, Ловеч и Приморско.

Кръгла маса на тема "Кадрите в туризма като фактор за качествени туристически услуги и продукти" ще се проведе на 20 април. Ще бъдат обсъдени важни въпроси, отнасящи се до учебните заведения и бизнеса, както и ролята на местната и държавна власт.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).