Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бургас ще е домакин на шоу за електромобили
Автор: Екип Burgas24.bg 10:24 / 09.05.2019Коментари (0)1179
©
"Парк Арена ОЗК" ще бъде домакин на първото издание на EVIZIA тех шоу от 17 до 19 май. Най-новото електромобилно шоу, организирано от eCars, стартира дебютно на "Парк Арена ОЗК"  със съдействието на Община Бургас и основен партньор Медийна група "Ивент мениджмънт", съобщават организаторите.

EVIZIA е динамично тех шоу за електромобили и за първото издание в Бургас са поканени много местни компании, които да научат повече за електрическата мобилност и да тестват подходящи за своя бизнес електромобили. То е отворено за всички, с много електрички от различни марки на разположение за тест драйв, както и всякакви електровозила, които ще бъдат представени около арената, зарядни станции, соларни системи и още.

Домакинът "Парк Арена ОЗК" е изключително подходящо съоръжение за такъв вид изложения, с красиво оформен паркинг и чудесна за изложения площ, както и зелени игрища, кафене и всичкото това в добавка към основното - супер плувен басейн с най-модерни системи и впечатляваща сградна архитектура. Пред комплекса също има стационарна безплатна зарядна станция за електромобили.

Като един от първите екипи в България, заработил около електричките, eCars участват активно в развитието на електромобилността. Според тях този сектор се развива със супер динамичните темпове през последните 2-3 години.

Само в рамките на този кратък период стана факт удвояването на капацитета на батериите на някои от първите електромобили на пазара, при това без увеличаване на обема. Вече се предлагат и електрички с адекватен пробег (350-500 км.) и доста високо ниво на оборудване, като през тази година на пазара идват няколко премиум модела.

Зарядната инфраструктура също се развива с много бързи темпове и през тази и следващата година в България ще наваксаме изоставането с монтирането на хиляди зареждачки от различни производители, вносители и оператори по цялата страна

EVIZIA е супер място за всяка компания, ангажирана с електрическата мобилност, да предостави на много хора и компании да тестват директно електромобили и свързани технологии. Остават само броени дни за записване, възползвайте се.  









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: