Бургас заема челно място по продажба на дрехи в интернет

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:42 / 06.06.2016
936
Ръчно направена моторница от трабант си търси нов собственик в нета. Интересното изобретение е обявено на цена от 3000 лв. Плавателното средство носи името "Дарк Трабантула", а според автора на обявата моторницата е с двигател Johnson - с 6 конски сили и вместо регистрационен номер е изписано името "DARK". 

Офертата е публикувана на 23 май, като само за 2 седмици има над 25 хил. преглеждания, пише Монитор.

Най-скъпата актуална обява в момента на един от сайтовете за безплатни съобщения е на стойност 2,150 млн. евро, като за тази сума се продава хотел в Стария град на Несебър.

Луксозната триетажна сграда е построена през 2005 г., а общата квадратура на обекта е 2050 кв. м. Модерният имот разполага с 26 стаи, от които 14 двойни, 10 студиа, апартамент и единична стая, както и ресторант, лятна градина, конферентна зала, бизнес бар и паркинг.
Според собственика луксозният интериор на хотела е с уникални дизайнерски решения и преоткрива красотата, съчетавайки архитектурни елементи от две напълно различни епохи.

Най-търсените стоки през май тази година са мобилните телефони. След тях се нареждат таблети и четци, телевизори, автомобили, навигация, бебешки и детски колички, както и детски играчки.

Най-много оферти на телефони пускат врачани и благоевградчани. По предлагане на дрехи номер едно са в Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора. Градовете, където на водещо място се предлагат обувки, са Ямбол, Търговище и Кърджали.

Оферти за гуми и джанти идват най-много от Монтана, а Кюстендил се нарежда сред градовете с най-много потребители с интереси в модата, но основно по отношение на аксесоари като бижута и гривни.

По отношение на активността по региони в България за последните 12 месеца средно се публикува по една нова обява на човек от населението. Най-активни градове в страната с най-много публикувани обяви на глава от населението са София, Варна, Пловдив, Габрово и Русе.

Съвсем различна е ситуацията обаче в Кърджали, където се публикуват 6 пъти по-малко обяви на глава от населението в сравнение със столицата. На следващо място се нареждат градовете Силистра, Смолян, Благоевград и Разград.
На сайта също се забелязва и специфика за най-предлагани стоки по региони.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).