"Бургасбус" опроверга слуховете и обеща: Няма да повишаваме цената на билетчето!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:31 / 28.05.2019
2572
Не е коментиран вариант за повишаване на цената нито на билета, нито на картите за пътуване. Така опроверга слуховете за поскъпване на билетчетата в Бургас управителят на "Бургасбус" инж. Петко Драгнев, пред журналисти, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Всички, които пътуват редовно в градския транспорт, знаят, че могат да пътуват на цена 1.20 лв. без проблем, 1.50 лв. заплащат хората, които закупуват билета на борда на автобуса. В същото време обаче учениците и пенсионерите пътуват в рамките на 25 – 35 ст. на пътуване. Много е голяма ножицата в цените и смятам, че всеки може да се направи така, че да пътуването да му излезе ефективно“, посочи е Драгнев.

Управителят на общинския превозвач е категоричен, че Бургас има най-добрия градски транспорт. "Възможност за пътуване с една карта по всички линии с еднократно таксуване в рамките на 45 минути, без значение колко превозни средства се сменят, не се предлага в момента никъде у нас", добави още той.

Какво още каза Драгнев вижте в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).