Бургаската полиция погна шофьорите на товарни автомобили

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:45 / 07.10.2020
792
При проведена 24-часова специализирана полицейска операция със съдействието на служители от Автомобилна администрация - Бургас за нарушения, допускани от товарни автомобили, движещи се на територията на Бургаска област, са проверени общо 414 товарни автомобила с българска регистрация и 39 с чуждестранна регистрация.

Анализът на получените резултати показва, че основните нарушения на водачите на товарни автомобили са нередовни документи на водачите и управлението с превишената скорост, следвани от нередовните документи на пътното превозно средство и управлението без предпазен колан.

Констатирани са 20 случая на управление с превишена скорост, 9 на управление без предпазен колан, един за тахографски нарушения, 32 за нередовни документи на водачите, 14 на нередовни документи на пътното превозно средство,  2 нарушения, свързани с претоварване на пътното превозно средство, 1 на управление след употреба на алкохол, 7 на техническа неизправност, включително нарушения на габаритите и 1 случай на нарушение, свързано с неукрепване на товарите.

Контролът на този вид превозни средства ще продължи и занапред, като ще се търси елемента на изненада - проверките ще са внезапни, а местата ще се променят в кратък период от време, съобщиха от полицията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).