Бургаски командоси с благотворителна стрелба за децата на загиналите полицаи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:57 / 11.12.2017
2225
Благотворително мероприятие на Съюз на Българските Командоси - мобилна група БУРЯ 2/08 Бургас събра 970 лв за децата. Събитието беше под формата на стрелба за точност съвместно с ОД на МВР Бургас и с подкрепата на стрелбищен комплекс "Аполо". В специална кутия за дарения всички командоси, членове на СБК и гости можеха да дарят средства за децата на загиналите полицаи. В края на събитието беше подписан официален протокол и събраната сума се предостави на комисар Неделчо Рачев - началник на Охранителна полиция и КАТ" към ОДМВР Бургас.

Специално за събитието пристигнаха командоси от мобилна група "Тюлен 1/03" Варна. В благотворителната стрелба се класираха Борислав Бойчев - първо място, Христо Новаков - второ място и Илиан Симеонов - трето място.

"Тази инициатива е само част от съвместната ни работа с ОДМВР Бургас. Благодаря на всички гости, който дариха от своите средства и подпомогнаха коледния празник на децата да е по-хубав. Трябва да има повече такива инициативи и не само за деца има и много семейства в нужда, на които можем да помагаме. Това мероприятие се провежда ежегодно, но за първа година съвместно с ОДМВР Бургас" каза Командир Йорданка Лазаринова, мобилна група Буря 2 /08 Бургас към СБК.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).