Бургаски полицаи в гонка с апаши в "Сарафово"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:56 / 29.09.2017
5543
Вчера, около 15.15 ч. в Пето Районно управление - Бургас, е получено съобщение за извършена домова кражба от къща, разположена на ул. «Антон Иванов» в кв. «Сарафово». Пристигналите на място полицейски служители забелязали в двора на къщата съмнителен мъж, който след като ги видял, побягнал и в движение свалил и изхвърлил в съседния двор връхната си дреха, две текстилни ръкавици и шапка с прорези на очите. След кратко преследване е задържан и установен криминално проявения М.Р., 23-годишен от Бургас. 

Преследвайки го полицаите забелязали в близост и друг бягащ мъж, който също е задържан. Установено е, че това е криминално проявеният Т.Д., 27-годишен от Бургас. При направения личен обиск в М.Р. са открити златни обеци, откраднати от частната къща в кв. «Сарафово». 

В резултат на полицейските действия е установено, че за времето от 12.00 ч. до 15.30 ч., чрез взломяване на вратопрозорец към кухня, разположена на първия етаж, е проникнато във въпросната къща, обитавана от 57-годишна бургазлийка, откъдето са откраднати : лаптоп, златни обеци, куфар с прибори за хранене и няколко парфюми. В близост до къщата в кв. «Сарафово» е открит лек автомобил «Фолксваген Поло», с бургаска регистрация, в който са открити и иззети отвертка, дистанционно за телевизор, мобилен телефон и ножици за рязане на метал. 

Двамата бургазлии са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на мъжете продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).