Бургаски тираджии: Макрон, не разделяй Европа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:20 / 17.05.2018
9889
Десетки камиони и автобуси се събраха на ул. "Крайезерна" в Бургас. По този начин шофьорите ще изразят своето недоволство срещу новият изисквания, популярни като промените "Макрон", преде репортер на Burgas24.bg.

"Макрон, не разделяй Европа" и "ЕС, не убивайте транспорта в България", бяха само малка част посланията, разпънати по тежките машини на протеста. Обещанията са протестът да бъде мирен. За да не се причинят затруднения в трафика, той няма да премине в шествие. Тировете в момента са около 70, паркирани по целия пътен участък.

Според шофьорите на тежкотоварни автомобили новият регламент ще доведе до масов фалит на наши фирми. Причината – промените биха довели до по-високи разходи, непосилни за бизнеса.

Така нареченият план за мобилност цели да бъде сринат транспортният бизнес не само на България, но и на Източна Европа. Българските шофьори ще бъдат привлечени от чужди фирми, коментираха хора от бранша по време на протеста.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).