Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бургаските доброТворци са номинирани за Годишните награди "ГЕРОИТЕ"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:16 / 11.03.2021Коментари (0)876
©
Добрите дела на бургаските доброТворци не останаха незабелязани и логично са сред номинираните за Годишните награди "ГЕРОИТЕ 2020“ на най-голямата платформа за доброволчество в България - TimeHeroes.org, Номинацията е в категория "Организации“ за работата на Община Бургас за развитие и поощряване на младежкото дейности и доброволчеството.

През трудната 2020-та година бургаските младежи-доброТворци проведоха редица полезни кампании на територията на морската община, които привлякоха много техни връстници и последователи към каузата на доброволчеството. Сред активностите им бяха Първата Младежка академия за доброТворци, Бургаски ден без автомобили, Конкурса "Бургас харесва младите преводачи“, Световен ден на мира Бургас 2020, Детско-младежки фестивал в Българово, Първи Младежки Startup Фест Бургас 2020, Спортен режим като на предприемач, Бургаска седмица на доброволчеството, Коледна акция "Вдъхнови здраве“, подкрепа за младите и бъдещи учени чрез състезанието "ППМГ Бургас Challenge“ и др.

Бургаските младежи са сред 211-те номинирани от общо 300 предложения, от които журито ще изведе напред 22 вдъхновяващи примера - 11 неуморни доброволци, 5 активни организации, трима журналисти с отношение към темата и още три компании, които развиват доброволчеството сред служителите си.

Номинирани са доброволци, неправителствени организации, компании и журналисти от цялата страна за техните добри дела, случили се в периода май 2019 г. - декември 2020 г.

Отличените ще станат ясни на 20 и 21 март /събота и неделя/, когато ще бъдат обявявани в ефира на "БГ Радио“. Добрата новина ще бъде съобщавана с изненадващи обаждания в ефир. През целия уикенд слушателите ще могат да чуят техните автентични, неподправени реакции, когато водещите Симо и Богдана, Наско, Лора и Деси им съобщят по телефона, че добрите им дела са заслужили награда.

Разговорите ще се въртят и двата дни в ефир и онлайн на bgradio.bg. Ако случайно ги пропуснете, следете и сайта на наградите: https://awards.timeheroes.org/, където след 22 март можете да прочетете историите на победителите.

Тази година наградите се присъждат за 4-ти път и ще покажат силните примери, допринесли за развитието на доброволческата култура в България под мотото "Героите ни трябват“. Журито, съставено от личности с активна гражданска позиция, ще търси доброволчески истории, прояви и практики, които са вдъхновяващи, смели, новаторски, израз на активна общественополезна дейност или пример за значително положително въздействие върху дадена кауза или общност.

Нека пожелаем успех на бургаските доброТворци!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Издирват Пепи Еврото
Поскъпване на хранителните продукти
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: