Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бургаският касапин остава на свобода до процеса, жена му отрича кавги и агресии
Автор: Екип Burgas24.bg 12:31 / 16.08.2012Коментари (3)2009
©
Районната прокуратура в Бургас повдигна обвинение срещу 37-годишния Божидар Каракашев, който нападна с нож и рани свои съседи в събота. Обвинението е по чл. 129 от Наказателния кодекс за причиняване на средна телесна повреда. Предвиденото по закон наказание за това е затвор до 6 години. Предстои и второ обвинение - за управление на МПС след употребата на алкохол. За него вече е образувано досъдебно производство. Назначени са допълнителни медицински експертизи, които трябва да установят откъде са следите от метадон в кръвта на компютърния специалист, тъй като съпругата му Калина Каракашева, която е помощник-фармацевт и има собствена аптека, го оправда с това, че страда от няколко заболявания, в това число диабет, които изискват употребата на определени медикаменти.

Нападателят бе пуснат още в неделя срещу парична гаранция. От прокуратурата не уточниха размера на гаранцията, но на практика това означава, че агресивният мъж ще бъде на свобода до започване на делото срещу него. Пускането на Каракашев от ареста предизвика недоволството на живеещите в кооперацията на ул. "Калоян", някои от които разкриха, че те и досега са живеели в стрес от постоянните скандали в дома на Каракашеви.

Съпругата отрече тези жалби. Според нея мъжът й е станал жертва на седем човека, които не били от района и се спречкали с него заради лек инцидент с паркирането. Версията на Калина е, че всичко е станало при самоотбрана от страна на Божидар. Тя отрича също така съпругът й да е посягал на нея или на децата. "Прибирам се с ужас да не ме пребият и мен. Мъжът ми не е нито наркоман, нито психопат, заяви тя пред местни журналисти."

В четвъртък двамата щели да отбележат 15 щастливи години от брака си. Познавали се от ученици и никога не са се разделяли. След инцидента тя изпратила двете им деца при майка си извън града. Двете момиченца са на 5 и 14 години. По-голямата знае за инцидента, постоянно следяла какво се пише в интернет, спортна надежда по плуване на страната е. Според очевидци обаче скандалите у Каракашеви били често срещано явление.

"Като се карат, се чува чак до първия етаж", твърдят съседи. Те смятат, че Калина и децата са малтретирани. Самите те нощем често са се будили от силен шум, имало е случай, когато мебели са хвърчали от прозорците им. Хората са искали да извикат полиция, но не смеели от страх после да не се саморазправя с тях. Бащата на Калина работи в охранителния бизнес. Преди да стане програмист и да се захване с този бизнес, Божидар е имал друга фирма за недвижими имоти.

Източник: в. "Монитор"




Още по темата: общо новини по темата: 2
12.08.2012 »
12.08.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.08.2012 г.
0
 
 
Ей, Божо, страхотен подарък си направил на жена си по случай 15г от сватбата. Никога няма да го забрави, а! Ха, честито, честито...
Aнонимен
на 17.08.2012 г.
0
 
 
Аз па едно немога да разбера - ще видя аз пиян, дрогиран и въоръжен с три ножа, мачете и гърло на счупена бутилка да вилнее и да ме гони по улицата и нема да си плюя на петите и дим да ме няма? Тия хора що не са избягали от "касапина", като са го видели в тоя "потресаващ" вид? Ще кажат - атлет , бързо бяга… е как, като бил насмукан - би трябвало да се клати, да залита - дори баба с бастун би офейкала за отрицателно време от такъв. По-скоро вярвам, че са го заобградили, а човека е извадил оръжие, за да се защити от опитите им да го млатят. Отнесъл го е здравия татуиран батка, като най-голям бабаит от групата пишман-биячи. Историята, съшита сякаш с бели конци е изфантазирана от някого, а целта вероятно - медийна какафония за привличане на читателски калабалък. Преди малко в Блиц четох, че Каракашев е настанен за лечение в психиатрията в една стая с буковския канибал Георгов - мда ама в същото време пиел, чувам - кафе с приятели в центъра. Накрая ще се окаже, че не било метадон, ми аспирин и не било алкохол, а лимонада. Ютията ще се окаже хвърлена от друг по него, мачетето ще стане ножка. Ако е психопат нека го съдят или лекуват, ама ако е невинен той би трябвало да съди тия дет го изкарват главорез. Толкоз ли по Калоян няма монтирани камери за видеонабюдение да видим каква всъщност е истината?
0
 
 
Айде сега тоя олигофрен да сменя жилището ако има поне капка достойнство. Каква самозащита да хвърляш ютия от терасата си,да тичаш с ножове по улицата,да ръгаш момче в корема и да се опитваш да влизаш в магазин да ги ръгаш. Само в България такива изроди може да са на свобода на следващия ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бойни спортове
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: