Бургазлийка: С този график на автобусите "Бургасбус" обслужва не собствените си интереси, а тези на такситата!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
17:26 / 13.07.2017
22750
Бургазлийка откри сериозен пропуск след въвеждането на новата транспортна схема, за което е уведомила и съответните институции. Дамата не може да проумее, защо й се налага да пътува от центъра на града до ж.к. "Славейков" за цял час, за разстояние, което се изминава за 20 минути. Самите автобуси с номера Б11, Б12 и 15 са на интервал от 25 минути и всички се движили един след друг.

Ето какво пише в сигнала до Burgas24.bg г-жа Джованова:

"Пиша и на Вас, освен на отговорните институции, но те както обикновено мълчат. Проблемът е следният: Във връзка с новата транспортна схема на Бургас установих, че графикът на автобусите е така направен, че въпреки многото различни автобусни линии, се чака по 20-25 минути. Вече два пъти се повтаря една и съща ситуация - за да се прибера от Морската градина до ж.к. "Славейков" ми трябва цял астрономически час за разстояние, което се изминава за 20 минути. Причината е, че линии Б11, Б12 и 15 са на интервал 25 минути и всички се движат един след друг! Така, ако изтървеш единия, изтърваш и другите и трябва да се чака после отново 25 минути. Писах до Общината и до фирма "Бургасбус" предложение, ако не може да се намали интервала, то поне да се направи така, че автобусите да минават последователно на всеки 6-7 минути и така няма да е нужно да се чака дълго време. С този график на автобусите, фирма "Бургасбус" обслужва не собствените си интереси, а тези на такситата, защото много хора в по-късните часове не чакат автобуса, а направо си хващат такси", пише в сигнала до Burgas24.bg М. Джованова.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).