Бургазлия: Паяк с изтъркани гуми и счупен мигач създава предпоставки за ПТП

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
19:09 / 28.01.2018
15509
Репатриращ автомобил със счупен мигач и изтъркани гуми създава предпоставки за пътно-транспортни произшествия в Бургас. За това сигнализира буден гражданин, който е изпратил снимки на паяка до Организацията за закрила на българските граждани. От там се свързаха с Burgas24.bg, за да отправят следното питане:

"Излиза, че гражданите биват глобявани за такива нередности, но не и общинските превозни средства тип "паяк". Къде са институциите, защо позволяват това своеволие, кой ще бъде отговорен"?

Снимките са направени около 13:00 часа вчера (27.01.2018г.) на кръстовището на Новата поща в Бургас.

"Изтърканите гуми създават предпоставка за ПТП, от което пострадали ще бъдат не само пътниците в кабината на паяка, но са застрашени и другите участници в движението - хора и автомобили. ОЗБГ призовава за проверка на всички "паяци", за установяване на виновните за това нарушение, както и за проверка на самите отговорни институции защо са допуснали това превозно средство да се движи", се казва в сигнала до нашата медия.

"Проверка би установила от колко време датират тези нарушения и кой ги е прикривал. Това е един от малкото пропуски на Община Бургас. Градът има нужда от управници, които работят за негови прогрес, а не от тунеядци, които се чудят какво по-напред да откраднат", категорични са от ОЗБГ.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).