Бургазлия алармира за нещо грозно по новите спирки, вижте какво отговориха от Общината!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:42 / 13.07.2017
7734
Бургазлия алармира Burgas24.bg, че липсва поддръжка на саксиите, разположени по спирките, обслужващи бързата автобусна линия.

"Знам, че не това е най-големият проблем на града и на  транспортната схема, но вече толкова месеци след пускането на бързите автобуси, нещо грозно вади очите на бургазлии. Саксиите на спирките от бързата автобусна линия са неподдържани. В тях няма цветя, единствената зеленина са случайно избуяли бурени. Често се използват за кошчета за боклук или като пепелници, но за последното вината си е наша. Моля, попитайте отговорните институции защо нещо, което е предвидено да краси, прави точно обратното"
, пише в сигнала до Burgas24.bg.

"Със собствени средства от бюджета на Община Бургас се опитваме поетапно да зацветим саксиите по автобусните спирки и това може да се види на много от тях", заяви пред Burgas24.bg зам.-кметът в Община Бургас Руска Бояджиева и добави, че озеленяването не е включено в проекта "Интегриран градски транспорт".

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).