Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
Ѕургазли€ коментира: ”сещам, че е дошло време за пром€на!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 09:53 / 28.07.2020 оментари (2)3747
©
 ой е той

јртьом јнатолиевич, по-известен като јрти, изгр€ва през 2015 г. в музикалното състезание "’ фактор". –одом е от –уси€, но израства в Ѕългари€. ѕреди седмици в ефира на предаването "√ласът на Ѕългари€" јрти предложи брак на дългогодишната си при€телка  ристина. јрти е част и от протестите в столицата, а преди дни бе сред протестиращите край летните сараи на јхмед ƒоган, пише "Ѕългари€ ƒнес".  аква е гражданската му позици€ и защо иска пром€на в управлението четете в следващите редове.

-  акво ви провокира да отидете на протеста с плажуване до летни€ сарай на ƒоган?

- —поред мен вс€ко нещо си има граници, а властимащите отдавна прекрачиха границата на търпението на хората. “ова, което се случва в момента, е мутренски начин на управление, а не демокраци€. ¬ събота при ƒоган сарай исках да упражн€ правото си като свободен човек, да плажувам на българска зем€. «а съжаление органите на реда се опитаха по вс€какъв начин да попречат това да се случи. Ќе ги обвин€вам - те просто изпълн€ват заповеди. —ред т€х вид€х много при€тели - те също хран€т семейства, но мисл€ че дори и т€хното търпение се изчерпва. ¬ъв ‘ранци€ полицаите хвърлиха униформите, ще видим какво ще се случи в Ѕългари€.

-  азвате, че не защитавате нито една политическа страна в спора, но какви са вашите политически убеждени€?

- “очно така! ’ората в момента излизат на улицата не защото симпатизират на н€ко€ от страните, а защото им омръзна от лъжи и бедноти€! “е излизат да протестират срещу положението в Ѕългари€ като ц€ло, а не само срещу конкретни хора или партии. ћалцина зна€т, че съм магистър по финанси и винаги ми е бил интересен политически€т живот в Ѕългари€. ѕо мои наблюдени€ ситуаци€та е изключително сложна и деликатна. Ћошото е, че в момента цели€т държавен механизъм се управл€ва от шепа хора и всичко се върти около т€х. Ќ€ма ли ги тези хора, ще тр€бва да мине време, докато се установи новата власт. ј за да се справи, ще тр€бва да мине известно време на нестабилност.  акъвто и да е разво€т на събити€та, със сигурност ни чака тежка зима.

-  азахте преди време, че никога не сте виждали смисъл да изразите позици€та си чрез протест, но какво промени мнението ви? «ащо има смисъл сега?

- ћнението ми не се е променило. «нам, че от мен не зависи нищо и не мога да промен€ ситуаци€та, колкото и да ми се иска. Ќо винаги съм се опитвал да направ€ поне света около себе си малко по-добър. ѕром€ната идва от малките неща и малките хора. ј усещам, че сега дойде време за пром€на!

- —ами€т вие сте изпълнител от сферата, ко€то н€колко пъти бе засегната. Ќощните заведени€ б€ха отвар€ни, след това затвар€ни отново. »мате ли виждани€ дали се спазват мерките по клубовете? ¬ие спазвате ли мерките и как?

- ѕри мен имаше доста промени през последната година и не съм сигурен, че вече спадам към тази сфера. ќтносно клубовете - н€мам наблюдение. ¬ече съм семеен човек и годеницата ми не ме пуска да излизам! (—мее се.)

- ѕреди месеци се сгодихте за вашата при€телка, но кога обмисл€те следващата крачка - сватба. ¬иждаме, че в момента цари огромен хаос в сватбени€ бранш, отмен€т се сватби, младоженци са принудени да изместват дати и тържествата не са сигурни до последно?

- ћоето семейство не е в Ѕългари€ и заради ситуаци€та с вируса не могат да дойдат тук. “ака че колкото и да искаме в момента, н€ма как да направим сватба. «атова планираме тържеството за догодина, когато се успоко€т нещата, понеже искаме л€тна сватба. ј кой знае, може и да сме с 1 повече на тържеството.ќще по темата: общо новини по темата: 193
09.08.2020 »
07.08.2020 »
07.08.2020 »
07.08.2020 »
07.08.2020 »
07.08.2020 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ƒа отиде да стачкува при д€д€ ¬ова,но не му стиска,защото ще ,,падне,, от н€кой прозорец ,,случайно,,!!!рЯШВрЯШВрЯШВ
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от Ѕургас:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јвгуст 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
»збори за председател на Ѕ—ѕ
ѕарламентарни избори 2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
Ћ€то 2020 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: