Бургазлия си призна за серия кражби

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:54 / 17.01.2022
525
В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от отдел "Криминална полици" при ОДМВР - Бургас и Първо районно управление – Бургас по отношение на задържания 43-годишен криминално проявен бургазлия за осъществени две взломни кражби от търговски обекти в Централната градска част, осъществени на 12 януари е констатирано, че същият е извършил още няколко обира.

На 21/22.12.м.г., чрез натиск на PVC входна врата проникнал в магазин за мъжка конфекция, разположен на ул. "Цар Калоян", стопанисван от 66-годишна бургазлийка, като отнел кожена чантичка на стойност 25 лева.

На  21/22.12.м.г., чрез взломяване на входната врата проникнал в магазин за детски дрехи, разположен на ул. "Цар Калоян", стопанисван от 37-годишен бургазлия, като откраднал детски дрехи в различни размери и цветове на приблизителна стойност около 700 лв.

На 05.01.т.г. около 03.00 ч., чрез взломяване на метална щора и последващ натиск върху входната врата проникнал в павилион за пакетирани стоки, разположен в района до бл. 58 в к-с "Славейков", стопанисван от 31-годишен бургазлия, като откраднал неустановено количество цигари от различни марки, устройство "Айкос" и монетник със  сумата от около 300 лв.

Бургазлията направил пълни самопризнания. Материалите по случаите са докладвани в Бургаска районна прокуратура. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).