Черната вдовица побърка разследващите с абсурдни версии за убийството на Димитър Миразчиев! Вижда ли се краят на трагикомедията

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (0)
09:35 / 26.02.2019
7476
Вижда ли се краят на трагикомедията, която Черната вдовица от Бургас Веселина Гинева разиграва пред разследващите от деня, в който бе открит разложеният труп на бившия й мъж инж. Димитър Миразчиев? Това ще стане ясно след минути, когато се очаква в Бургаския окръжен съд да започне разпоредителното заседание за жестокото убийство, предава репортер на Burgas24.bg от Съдебната палата.

Припомняме, че останките на мъжа бяха открити в контейнер в Парк Езеро, а за нечовешкото зверство бе задържана бившата му жена Веселина Гинева. Направената експертиза сочи, че Миразчиев е умрял в адски мъки от глад и жажда. По гърба му са открити странни следи, но трупът му е бил дотолкова изгнил, че дори водещи патоанатоми в София не са успели да установят на какво се дължат. Възможно е да става дума за прободни рани или удари с твърд предмет, което по категоричен начин би свързало Веселина с убийството.

В 9:30 часа съдебен състав, ръководен от Яни Гайдурлиев и Георги Пепеляшев трябва да даде старт на процеса за едно от най-жестоките убийства в съвременната история на Бургас. Бившата детска учителка не се признава за виновна и се опитва всячески да се измъкне от тежката присъда, която я грози. Днес тя дойде нансобствен ход в съда, криейки очите си с черни слънчеви очила и не отрони и дума пред репортерите.

Още от задържането си тя пробутва на разследващите всякакви абсурдни версии, подобно на Атанаска, която допоследно се опитваше да прикрие жестокото убийство на малката Алекс от Поморие. Днес се очаква Веселина да хвърли бомбата с нова, изненадваща защитна теза.

Зловещата възпитателка  е на свобода, понеже заради забавеното производство, изтече пределният срок за задържането й под стража. Тя бе пусната под гаранция от 3 хиляди лева, платени от дъщеря й, която е стюардеса и очевидно се опитва да спаси майка си.

Междувременно стана ясно, че Веселина е възстановила 20-те хиляди лева на НОИ, които е изтеглила като пенсия на бившия си съпруг Димитър Миразчиев, докато той е гниел в контейнер в парк Езеро. Близки на Миразчиев твърдят, че Веселина и дъщеря му Ваня разпродават ударно имотите на заможния инженер от Нефтохимическия комбинат и се опитват да потулят случая.

Виж коментарите (0)

Още по темата (22):
19.05.2021 Наградиха прокурори от Бургас, работили по случая с Черната вдовица
09.04.2021 ВКС се произнесе: Черната вдовица ще гние 17 години в затвора!
20.11.2020 Няма прошка за Черната Вдовица! Потвърдиха 17-годишната й присъда
21.11.2019 Съдът реши: Черната вдовица влиза в затвора за 17 години
12.06.2019 Нови експертизи за смъртта на инж. Миразчиев, Черната вдовица замълча в
съда!
27.03.2019 Майката на Черната вдовица отказа да свидетелства, за да не закопае дъщеря
си
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).