Честита Нова година! Вижте как хиляди посрещнаха 2019-а в сърцето на Бургас

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (0)
00:29 / 01.01.2019
11687
Хиляди посрещнаха новата 2019-а година на площад "Тройката" в сърцето на Бургас, предава репортер на Burgas24.bg от мястото на събитието. Ентусиастите се събраха около 18-метровата коледна елха часове преди полунощ, за да изпратят старата година с празничния концерт на община Бургас.

Началото на купона бе дадено от любимката на тийнейджърите Дара. След нея на сцената се качиха Павел и Венци Венц, Жечка Сланинкова и оркестър "Странджа", а водещ на новогодишния концерт е DJ Мартен, който ще забавлява бургазлии след празничното хоро в полунощ.

"Не съм виждал толкова много празнуващи, откакто съм кмет. Пожелавам Ви да сте живи и здрави. 2018-та бе трудна, изпълнена с доста предизвикателства и реализирани проекти. Пожелавам ви през 2019-та с дръзновение да следвате мечитите си, нека се отнасяме с  любов към младите хора и децата, особено тези без семейства", каза кметът Димитър Николов

Като допълнение към цялостната атмосфера, на специално обособен от Община Бургас пункт до голямата коледна елха започна раздаването на 2000 парчета баница и по чаша вино на всеки желаещ. По традиция, когато часовникът удари полунощ, небето над Бургас се изпъстри от зрелищна, а на площада се изви кръшно Дунавско хоро.

За първи път и жителите на к-с "Меден рудник" посрещнаха Нова година със собствен голям концерт.

Какво пожела кметът Димитър Николов на бургазлии и каква беше емоцията в първите минути на 2019-а - ВИЖТЕ В НАШЕТО ВИДЕО!

Екипът на Burgas24.bg Ви пожелава много успехи, щастливи мигове, споделени емоции и най-вече здраве, за да се наслаждавате на случващото се около вас! Надяваме се и през новата година да бъдем заедно, за да споделяме всичко актуално в обичания ни и красив град. Ние обещаваме да Ви информираме все така своевременно и безпристрастно, а от вас очакваме още по-голяма активност в коментирането на всичко, което ви впечатлява!

Очакваме и градивните ви критики, защото те ни посочват грешките, които както всички хора правим. Нека през новата година се постараем да бъдем малко по-добри и да направим България едно по-приятно място за живеене! Нека чашите и сърцата ни бъдат винаги пълни! Наздраве!



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (56):
18.11.2021 Награди от "Български пощи" за най-красивото писмо до Дядо Коледа
03.01.2019 Млади програмисти представиха идеи на тема "Активен Бургас“ по време на "Хакатон“ 2018
03.01.2019 Проф. Байкова даде хитри съвети след празничното преяждане
03.01.2019 Коларова: С новогодишната си реч Румен Радев направи реклама на Доган
02.01.2019 Нашенец описа охридския ужас
02.01.2019 2 млрд. лева са похарчили българите за празниците
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).