Читател: В "Славейков" тротоарът е обособено място за казаните

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:17 / 17.07.2015
1044
Бивши и настоящи ученици от
ПМГ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
След публикация на наш читател за поставени на неподходящо място контейнери за смет в близост до пешеходната пътека до ПМГ "Акад. Никола Обрешков" - Бургас, получихме още сигнали подобни нередности.

"В к-с Славейков след бл. 49 е още по - абсурдно - тротоарът е обособено място за казаните. Не можеш да се движиш по тях, трябва задължително да излезеш на пътното платно. Абсурдно решение на някой "умен" общински служител. Проверете и се убедете сами. Писах за проблема преди година, но никой не направи нищо, дано Вие помогнете!", алармира Burgas24.bg Калина Димова.

Относно миризмата, която се носи от казаните за смет, в коментарите си наши читатели посочват, че контейнерите не се мият. Сега, в сезона на дините, миризмата около тях е невероятна, надушват те.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важна среща между областния управител Нейкова и генералния консул...
КОЦ- Бургас получи дарение от фондация "Стилиян Петров"
Невиждана опашка се изви на "Тройката"!
НСИ с важна новина за детската престъпност в Бургаско
Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14 май в Бургас
Бургас е предупреден за утре!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).