Читател на Burgas24.bg: Вижте безчинствата в "Лазур"! Какво правят институциите, за да ги спрат?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
10:16 / 19.01.2017
11178
"Между блок 12 и бистро "Рома" в к-с Лазур се подготвя строителна площадка за обект, чиято законност е под въпрос, понеже делото за него все още е в съда! Въпреки това дори и сега масово се режат дървета, част от които дори не попадат в обхвата на тази площадка. След протести, съд и недоволство на околните жители срещу този обект, какво прави общината за да се спазят законите в държавата? Поне да бяха изчакали решението на съда!". Това написа възмутен читател на Burgas24.bg, който илюстрира сигнала си със снимки.

Припомняме, че живущите от блокове 12, 78 и 82 разбраха през лятото 2015 г., че в предвидения ПУП, определен за паркинг, ще се издигне жилищна сграда с височина 64 метра.

Те са изключително разтревожени, че на мястото ще изникне поредният бетонов мастодонт. Според тях сградата ще запуши всички жилищни сгради, които се намират зад нея.

През декември 2016 г. около 30 бургазлии застанаха пред багерите и спряха строителни дейности по канализацията на проекта.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).