Читател на Burgas24.bg за този абсурд: Това е все едно да се изкъпеш и да си обуеш пак мръсното бельо

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:44 / 13.08.2020
3355
Читател на Burgas24.bg се възмути от абсурдна ситуация на която вече повече от месец е свидетел. Става въпрос за недовършен ремонт на тротоар между старата и новата спирка на бл. 55 в жк. "Славейков". Липсата на плочки затруднява трудноподвижните граждани, както и майките с детски колички.

Ето какво пише в сигнала до Burgas24.bg:

"Здравейте. Реших да изпратя сигнал за недовършен тротоар. Вече няколко месеца, след направен много добър ремонт на тротоар, е оставено недовършен място, незнайно защо. Това е все едно да се изкъпеш и да си обуеш пак мръсното бельо. Това затруднява преминаването с инвалидни и детски колички. Не разбирам причината за това. Въпросното място се намира между старата и новата спирка на бл. 55 в жк. "Славейков", до подлеза", пише нашият читател.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg, на телефони 0886 49 49 24, 0700 450 24 или на фейсбук страницата ни. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).