Чували ли сте за Royal Horse Club?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:30 / 19.09.2017
2489
Това е едно страхотно място близо до Бургас. Конен клуб, създаден с амбиция да наложи и развие конния спорт в региона, създавайки комфортни и достъпни условия за всички любители на ездата!

Royal Horse Club съчетава в едно прекрасна гледка, чист планински въздух, тишина и спокойствие. Изключително близо до морския бряг и същевременно с това е в планината.

Всички тези характеристики на региона превръщат мястото в перфектната локация, която да предоставя всички необходими условия за отдих на открито. Разположено е върху площ от цели 25 декара и разполага с няколко плаца и Еко ферма, която е в непосредствена близост и в която се от отглеждат пъдпъдъци, токачки, специална порода петли, френски гълъби, както и много билки и зеленчуци.

Посетителите могат да се разходят както по обширните пасища, така и в горските усои на Странджа.

Хората, които стоят зад проекта - Конен клуб Royal Horse Club, са посветили живота си на конете и грижата за тях. Чудесният им подход и отношение към животните са предпоставка и за доволните клиенти.

Инструктор в клуба е Ирина Владимировна Шарапова - треньор първа категория и преподавател от Москва. Занимава се с коне от 1985 година в клуб по конен спорт БИТЦА. Многократен победител от шампионати в Москва и Съветския съюз. Преподава конен спорт от 1991 година в едни от най-добрите Московски школи "КСК БИТЦА" и "Планерная"(Спартак). Подготвила няколко поколения призови шампиони на Русия.

Тя е добродушен, позитивен треньор и преподавател, който създава чудесно настроение, и който може да подбере правилната индивидуална програма за всеки желаещ да се докосне до конете. След като получите правилните навици при общуване с конете, вие можете да се чувствате уверени във всяка една ситуация.

Royal Horse Club
съществува повече от три години. Освен за езда и отмора сред природата, е подходящо място за особено атрактивно празнуване на рождени дни, както на деца, така и на възрастни.

Там може да си направите фотосесия с коне, барбекю или тиймбилдинг с колегите. Мястото е подходящо за всяко забавление на открито, за което се сетите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).