Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Цветан Цветанов раздаде десетки членски карти на работен семинар на ПП ГЕРБ в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:45 / 23.11.2013Коментари (0)921
©
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов раздаде десетки карти на членове на партията от област Бургас. Това се случи след откриването на двудневния работен семинар на структурата на ПП ГЕРБ-Бургас, който се провежда в конферентната зала на хотел "Плаза" в кв. Сарафово. Членски карти бяха раздадени на участници в конференцията от всяка една община в областта в присъствието на областния председател на ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев, депутатите от групата на партията, кметове, "Всяка седмица организираме семинари и с ядрата на нашите структури. На тези срещи си казваме реалните проблеми и обсъждаме всички предпоставки за подобряване на работата ни. Партията минава през изключителен период на своето съществуване, когато си в опозиция виждаш кой е бил искрен в намеренията си. ПП ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот,едно от най-важните неща е да изразим своята подкрепа към кметовете, които са от ГЕРБ. Атаките, които има в момента към нас, ще бъдат много по-интензивни с следващите месеци, защото предстоят евроизбори, така важни за държавата и регионите. В момента мотивът на Тройната коалиция е как да е задържат по-дълго на власт, без да се интересуват от бъдещето на страната ни и предстоящия програмен период. Днешното управление, колкото по-бързо си замине, толкова по-добре за бъдещето на страната ни", заяви Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов обсъди и проведения митинг на БСП и ДПС в столицата. "По време на съвместния митинг между БСП и ДПС всички видяхме целувката, която бе направена публично между два политически обекта. В тази ситуация много от редовите членове на ДПС и БСП са сериозно объркани. Тук се вижда разликата с митинга на ГЕРБ. Управляващите са още по-стресирани и не са предполагали, че една партия може да направи такъв митинг. Всички вие работите изключително активно заедно с депутатите на ГЕРБ-Бургас. Няма човек, който да не е работил за партията и да не е допринесъл. За нас е важно всеки един избирател да има своята гражданска позиция и да гласува", коментира Цветан Цветанов.

Той заяви категоричната позиция на партията за незабавни предсрочни избори. "Протестите в България продължават над 160 дни. Кажете ми кога сме издирвали протестиращите през февруари месец или сме записвали личните им карти, както се случва днес в София, тази полицейщина, която се шири. За бизнеса и икономиката на една държава е важно да има стабилност. Новите избори са необходими, за да продължи развитието на България и работата на кметовете ни, които сега са пресирани. да продължи. Бургаска област е сред атрактивна общини, а развитието на всяка община минава през европейско финансиране, което може да бъде изгубено през следващия









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Лято 2024
Бюджет 2024
Зелен преход
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: