Цветанов: Димитър Николов върна кредита на доверие на избирателите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:41 / 15.05.2016
2193
"Винаги давам област Бургас за пример. На местните избори през 2015 г от 13 общини хората избраха 9 кметове да са от ГЕРБ. Това е сериозен успех, но и много по-голяма отговорност. Но в нашата партия сме доказали, че можем да носим отговорност. Няма човек, който да е дошъл в Бургас и да не отчете направеното тук. Димитър Николов върна кредита на доверие на избирателите - Бургас се превърна в страхотно място за живеене и инвестиране", каза в Бургас председателят на парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Бургас.

Той проведе работна среща с областното ръководство, ръководствата на общинските структури, народни представители, кметове и общински съветници от ГЕРБ от Бургаска област. На форума присъства и Димитър Николов - заместник-председател на ГЕРБ и кмет на Община Бургас и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Цветан Цветанов направен детайлен анализ на резултатите на ГЕРБ в областта на местните избори през 2015 г. В рамките на събитието бяха обсъдени актуални въпроси от местната политика на партията, както и бъдещи инициативи на ГЕРБ.

Срещата се състоя в зала "Аула" на Бургаски свободен университет пред 350 души.

На финала Цветан Цветанов връчи членските карти на 26 активисти на партията от Бургас.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).