Цветанов в Бургас: Единствено ГЕРБ дава реални решения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:25 / 15.03.2017
2580
"ГЕРБ е може би единственият политически проект, който в момента дава реалните решения, както за Бургас и Бургаска област, за България, така и за всички българи, живеещи в чужбина". Това каза пред журналисти председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който днес е на посещение в Областта. В Бургас той присъства на откриването на предизборната шатра на партията, намираща се традиционно до Часовника, предаде репортер на Burgas24.bg.

Цветанов бе категоричен, че при пълнен мандат на ГЕРБ увеличаването на доходите на българските граждани е напълно реалистично. Прогнозите са минималната заплата в страната да стане 650 лв., средната да достигне 1 500 лв. Същевременно с това ще бъдат увеличени пенсиите според икономическия ръст.

От ГЕРБ са твърдо против рестарта на проекта "Бургас - Александруполис", за което се заканиха в началото на предизборната кампания от БСП. Също така считат, че не бива да бъде премахнат плоският данък. 

"Ние ще запазим плоския данък от 10%, за да можем да създадем тези условия, които през последните години дадоха възможност за много инвестиции в България и за създаването на нови работни места. Бизнесът иска точно това", посочи Цветанов.
 
Той изтъкна факта, че в листите на ГЕРБ няма нито един кандидат, който да не е от Бургаска област. "ГЕРБ има своя невероятен водач в Бургаски многомандатен избирателен район - Ивелина Василева. Тя допринесе за една от най-важните стъпки за развитието на Бургаска област и за цялото Черноморие - изграждането на пречиствателни станции с европейско финансиране", изтъкна той.

Цветанов отговори на въпрос на журналисти за сигурността на границата и миграционните потоци. По думите му се очаква оградата да бъде завършена окончателно през месец май. "Останали са едва 12 км за довършване в Хасковско и 15 км в Бургаска област. Важно е да се отбележи успеха, който постигнахме със законовите промени, които ще дават възможност на армията да се включи в охраната на границата", посочи Цветанов.

Какво каза Цветан Цветанов в Бургас, вижте в нашето видео!


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (365):
18.08.2020 Иван Портних към Румен Радев: Варна е интелигентен град! Варна няма нужда от юмруци и разделение!
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).