Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
ДБГ: В "Победа" не спазват правилата! Поставете квартала в изолация!
Автор: Иван Сотиров 14:40 / 19.03.2020Коментари (4)8175
© Burgas24.bg
Архивна снимка
Да бъдат затворени всички входове и изходи на квартал "Победа". Влизането и излизането да става единствено и само през полицейски пунктове срещу предоставяне на лична карта. Това предлагат общинските съветници от ДБГ-Бургас.

"Рано тази сутрин получихме изключително тревожен сигнал по отношение на неспазването на въведените ограничения против разпространението на COVID 19 в квартал Победа. От изпратения до нас видео материал става ясно, че жителите на квартала не се съобразяват с предприетите мерки за сигурност. Нещо повече – извършва се търговия на открито, което предполага голямо струпване на хора и съответно крие рискове за живота и здравето на всички. Доколкото разбираме, на входа на квартала има патрулиращи служители на реда, но те явно не могат да ограничат масовите събирания на ромите", съобщават с тревога от ДБГ.

Предвид вече установения случай на короновирус в област Бургас от ДБГ призовават кмета на Бургас да затвори всички входове и изходи на квартал "Победа", след като живеещите там не се съобразяват с извънредното положение. Влизането и излизането да става единствено и само през полицейски пунктове срещу предоставяне на лична карта.

От ДБГ имат информация, че самите служители на реда изпитват притеснения да навлизат във вътрешността на квартала от страх за сигурността си. Също така, една част от тях не разполагат с нужните предпазни средства.

"Наясно сме, че има създадена организация за ромските махали на нашата територия, както и за инструкциите, които дават ежедневно медиаторите, но явно към този момент те не дават нужния резултат", добавят от ДБГ.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.03.2020 г.
0
 
 
От много време не влизат служителите на реда там. Но не мисля че, ги е страх ами си вършат мръсните игрички с циганите, колкото до виросаможе да се поставят под карантина стига да има желание от страна на държавата, има начини и средства, но нали трябва да има виновни
Aнонимен
на 19.03.2020 г.
0
 
 
На циганите трябва да се наложат строги шравила. Нилалво озлизане от квартала. Да не се събират на тумби там. Който не спазва правилата- белезници и в изолатор.
0
 
 
митко е много загрижен за избирателите си....
Aнонимен
на 19.03.2020 г.
0
 
 
А ,БЕ СТИГА С ТИЯ БЕЗУМНИ РЕГИСТРАЦИИ .КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА РЕГИСТРЦИЯТА,ПО ВАЖНОТО Е ,ЧЕ МНОГО МАНГАЛИ ПОЛЗВАТ ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА КАТО ПАСАРЕЛКИ /ВЛИЗАЙКИ С КРАДЕНИ ВЕЛОСИПЕДИ / С ,,БАГАЖ " ОТ КАЗАНИТЕ ЗА БОКЛУК .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: