Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
ДБГ закри предизборната си кампания, организира независим преброителен център в деня на вота
Автор: Иван Сотиров 12:42 / 25.10.2019Коментари (0)1666
"Движение България на гражданите" ще организира независим преброителен център и мобилно приложение "Честни избори Бургас 2019". Това обяви кандидатът за кмет на Бургас и водач на листата на ДБГ Живко Табаков при закриване на предизборната си кампания, предаде репортер на Burgas24.bg.   

"Той ще функционира като уеб приложение и ще има достъпност от телефон с "Андроид". В него ще бъде въвежда информация в реално време от получените протоколи от застъпниците на ДБГ", допълни кандидатът за общински съветник Антон Иванов. Преброителният център ще се помещава в сградата срещу Водната палата и ще бъде технически обезпечен от доброволци.   

"Днес, когато приключваме кампанията и знам с колко хора се срещнах и говорих, искам да ви кажа, че бургазлии ме накараха да обичам още повече нашия град. Бургазлии от центъра и бургазлии от така наречената периферия не се различават с нищо. Те са хора, които обичат града си, милеят за него и смятат, че този град ще става все по-добър", каза пред медии Табаков.

Той определи водената от ДБГ кампания за местния вот като градивна,  позитивна и продуктивна заради многото срещи с граждани, проведени през последния месец.    

 "В момента Бургас е разделен две - на хора, които искат статуквото и такива, които искат промяна. Каквото и да бъде решението на мнозинството, Бургас трябва да върви към обединение. Обединението не минава само през това от коя политическа партия е кметът. Той трябва да направи така, че да няма наши и ваши, да няма значение от коя политическа партия сте, да няма млади и стари, да няма разделение между бедни и богати, да няма насочване на публичните ресурси към определени фирми", отбеляза Табаков и заяви, че още от първия работен ден на новия общински съвет той и колегите му ще работят за обединение на местния парламент, за нормален диалог и за равенство.

Кандидатът за общински съветник Стоян Горозев призова бургазлии да отидат до урните и да упражнят правото си на вот. "Излезте и гласувайте, защото от вас зависи какво ще става утре в града. Не проспивайте този шанс. Дори да нямате желание да подкрепите някой от кандидатите,  използвайте опцията "не подкрепям никого", каза той пред медиите.

Повече вижте в нашето видео!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Лято 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: