DIXIELAND BAND изнася концерт на остров Св. Анастасия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:34 / 19.08.2019
1037
Остров Света Анастасия ще бъде домакин на група Диксиленд на 1 септември /неделя/. Концертът е безплатен и започва в 18:00 часа.  Диксиленд е група към Оркестъра на Въоръжените сили на САЩ в Европа, която не само предоставя висококачествено музикално забавление, но също така представя  огромен сегмент от американската култура. Тази група се състои от шестима талантливи музиканти на духови инструменти и един невероятен барабанист, които изпълняват вълнуващи мелодии от специални периоди в американската история.

В началото на 20-ти век САЩ представлява смесица от хора на различни култури и етноси. Пример в това отношение е Ню Орлиънс. Смесването на различни култури създава две от най-вълнуващите форми на забавление - джаз и блус музика. Музикантите от Диксиленд майсторски съчетават тези музикални стилове, като с изпълненията си могат да ви върнат назад към най-ранните дни на тези два музикални стила. Пренесете се в Ню Орлиънс, насладете се на живота и почувствайте душата на блуса.

*пътуването с кораб "Анастасия" се заплаща.

Програма :

17:30 ч - Тръгване от "Магазия 1"

18:00 ч - Акостиране на острова и начало на концерта

19:30 ч - Връщане на "Магазия 1".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Облачно време по морето днес
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).