Да бъдем хора! Посетете благотворителния базар за Ива, тя ви очаква!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:10 / 30.09.2017
3873
Благотворителният базар "Заедно за Ива" е открит и ви очаква, увери се репортер на Burgas24.bg. Въпреки мрачното и студено навън, група млади момичета са заели поста си на площад "Тройката" и ви очакват. Ще бъдат там и утре от 10:00 до 19:00 часа. С тях е и борбената Ивелина, която има нужда от вас! 

На базара можете да откриете запазени и нови вещи, играчки, книги, Handmade, бижута, сувенири, подаръци. Всеки посетил базара и закупил поне един артикул в полза на Ива, ще има възможността да се запише за специалната награда, която ще се разиграе чрез томбола- уикенд за двама, осигурен от Хотелски комплекс "Борика" град Чепеларе.

"Призовавам всички да се обединим и да помогнем на Ива. Нека тя отново да стъпи на краката си и най- накрая да захвърли инвалидната количка, към която е прикована в продължение на 10 години. Това е единствената й мечта", призовават близки до момичето.

28-годишната Ивелина е в това състояние, заради тежък пътен инцидент в град Бургас (200 метра преди светофара за Меден рудник, днес изградена вече детелина). Шофьорът на автомобила в кошмарната вечер е загинал на място, а Ивелина е жива, но е в това състояние.

Тя има в България няколко несполучливи операции на гръбначният стълб, и към този момент лекарите тук твърдят, че няма какво повече да направят за нея като лечение. Получава и отказ за лечение в чужбина от министерството на здравеопазването, както и от национално осигурителна здравна каса, под основание, че цитирам: "Само можем да гадаем какъв ще бъде изхода след провеждането на подобно лечение и операция".

Ивелина, не се отказва и изпраща запитвания в клиники в чужбина. Отговарят й, и тя избира една. Приема офертата на AIMIS / Американски институт за гръбначна хирургия/ за операцията на стойност 65 000€. Към днешна дата Ивелина има събрани 97 000 лева, остават още приблизително 33 000 лева, за да замине .

Благодарим Ви, от името на организационният екип "Заедно за Ива" и от името на Ивелина, благодарим за съпричастността и добрината! Нека докажем отново нашата сила на бургазлии! Ние вярваме, че когато, сме заедно можем всичко!

Как може да помогнете: 
 
Чрез дарителски смс на номер 17 777 с текст DMS IVELINA (на стойност 1 лев)

Чрез превод на сума по дарителската сметка
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF

Postbank, Пощенска банка/ град Русе

Чрез превод към PayPal: ivelinadimitrova89@gmail.com



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).