Данъчните с награда за обслужването на клиенти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:52 / 16.11.2017
1618
Националната агенция за приходите беше отличена с първа награда в категорията "Подобрение на обслужването" от Фондация "Граждани срещу бюрокрацията" на официална церемония вчера. НАП получава приза заради факта, че практически всички административни услуги могат да бъдат ползвани по електронен път, както и заради силно подобреното качество на обслужване "лице в лице" в офисите на приходната администрация.

"Наградата е признание за целия екип на НАП. Получаваме я и защото вярваме, че когато спазването на законовите изисквания е достатъчно лесно и удобно, клиентите ни неизбежно ще го оценят. Наградата е и ангажимент да продължим да подобряваме обслужването на нашите клиенти, включително като развиваме електронните си услуги и каналите, по които ги предоставяме и за напред", каза по време на награждаването заместник изпълнителният директор на НАП Милена Кръстанова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа
Кметът на Бургас на среща с ръководителя на Представителството на...
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...
Как върви разпространението на коклюш в Бургаско?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).