Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
"Ден на отворените врати" в Областна администрация обеща Владимир Крумов на завършващи ученици
Автор: Екип Burgas24.bg 12:25 / 23.04.2015Коментари (0)1037
©
"Ден на отворените врати" в Областна администрация Бургас, по време на който да се запознаят с дейността на институцията, задълженията и функционирането на различните отдели и служители, поискаха от зам.-областния управител Владимир Крумов учениците от СОУ "Христо Ботев" - Карнобат. Зрелостниците на едно от най-големите карнобатски училища, на които им предстоят кандидатстудентски изпити, изявиха желание да видят отблизо работата на областния управител, заместниците му, както и на администрацията, която отговаря за реализиране на националната политика на регионално ниво. Искането си към Крумов учениците отправиха по време на "Ден на отворените врати", организиран в училището по повод Деня на Земята и в изпълнение на проект "Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес".

Младите хора бяха подготвили интересна тържествена програма, а от своя страна зам.-областният управител ги изненада с дръвчета, които след приключване на празника заедно посадиха в двора на учебното заведение. Борчета и ели от днес ще облагородят мястото за отдих и спорт на учениците, а самите деца ще имат възможност да наблюдават как растат и да се грижат за тях.

Акция по залесяване се проведе и в ОДЗ "Яна Лъскова", като и двете събития са част от инициативите по повод Международния ден на Земята, който тази година протича под мотото "Време е да дадем пример".

Освен, че се включи в залесяването, Владимир Крумов се ангажира в най-кратки срокове школниците да посетят Областна администрация Бургас, както и да участват по време на заседание на някоя от редовните комисии, където представители на различни държавни институции, общини и неправителствен сектор заседават по важни за региона теми.

"Впечатлен съм от желанието на учениците да се запознаят на практика с обществения сектор, както и с детайлите в работата на институциите, преди да направят своя избор за учебното заведение, в което ще продължат образованието си. Адмирирам и желанието им да засадим дървета на местата, където прекарват голяма част от деня си. Областна администрация Бургас винаги подкрепя инициативността и желанието на младите да се развиват и както и усилията им да правят заобикалящата ни среда по-добра за живеене", коментира Владимир Крумов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Бюджет 2024
Хороскоп за деня
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: