Дерматологични консултации с д-р Паскова на 21 октомври (неделя) в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:06 / 17.10.2018
1666
Получете професионален консулт и се възползвайте от предимствата на иновационната подмладяваща терапия Vivace

На 21 октомври (неделя) в Бургас ще гостува един от най-популярните дерматолози у нас: д-р Катя Паскова. През целия ден тя ще е на разположение за професионален консулт в областта на естетичната и клинична дерматология. За да се възползвате от нейните опит и ноу - хау, нужно е запазване на час на тел. 0884 94 95 81

Със себе си доктор Паскова ще донесе в Бургас и един изключителен иновативен уред - за радиочестотна терапия Vivace. С него, мечтите за подмладяване преминават в границите на възможното. Революционната технология представлява нехирургично лечение, което значително подобрява характеристиките на кожата и тушира признаците на стареене.

Vivace комбинира радиочестота и синя и червена LED светлина с иглена терапия. Резултатите от тази колаборация на различни методики върху лице, шия и деколте са смайващи. Терапията е подходяща включително за премахване на стрии. Препоръчва се за всички типове кожи и може да се прилага целогодишно. Разбира се, за оптимален резултат са нужни няколко приложения, в зависимост от конкретните особености и необходимости на пациента.

Доктор Паскова е един от първите дерматолози у нас и е помогнала на хиляди пациенти. Собственият и бранд за естетична и клинична дерматология "Дерма Вита" е създаден през 2001 г. В стремежа си да предложи винаги най-доброто на своите пациенти, д-р Паскова непрестанно инвестира в различни обучения за себе си и своя екип, както и в най-новите технологии в своята област.

Не пропускайте възможността да се възползвате от консулта на един от най-добрите специалисти у нас!

Запазете своя час за преглед, консултация относно филъри и ботокс или терапия с Vivace на тел. 0884 94 95 81

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).