Десетки бургазлии се включиха в кампанията "Аз обичам Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:44 / 14.02.2015
1285
Десетки бургазлии и гости на града се включиха в кампанията "Аз обичам Бургас" навръх 14-ти февруари, празника на любовта.

Малки и големи с любопитство изследваха специализираните автомобили на Полиция, Пожарна и Бърза помощ. Те бяха позиционирани пред входа на Mall Galleria, където родители и деца имаха възможност да се докоснат до тях и да се снимат за спомен. 

На място полицейски патрул с обучено куче, медицински екип и представители на пожарна безопасност разясняваха на по-младите посетители защо е важно да спазваме правилата, а представители на специалните отряди демонстрираха техники за овладяване на различни ситуации. 

Успоредно с инициатива "Ден на отворените врати на професиите" всички гости получаваха специално изработени стикери "Аз обичам Бургас". 

"Бургазлии винаги сме показвали, че сме различни. Не правим изключение и днес. С това събитие показваме обичта си не само към близките си, но и към нашия град", каза кметът Димитър Николов минути преди да започне празничният концерт. 

Акцент в програмата бе дуетното изпълнение на обичаните Тони Димитрова и маестро Стефан Диомов. Те подариха на публиката едни от най-любимите си песни. В проявата участваха талантите от хор "Милка Стоева", "Клуб Сезони", както и атрактивният млад изпълнител Дани Леван. Настроението нямаше да бъде същото без чаровния водещ - Наско от БГ Радио. 

"Аз избрах да празнувам в Бургас, защото обичам вашия град. Той има душа и не спира да се развива" - сподели посланикът на Израел, Н.Пр. Шаул Камиса Раз. 

На събитието присъстваха - Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР , комисар Васил Василев - директор на Областната служба "Пожарна безопасност и защита на населението"- Бургас , Дани Беркович - изпълнителен директор на "GTC България". 

Кампанията "Аз обичам Бургас" стартира на 7 февруари, когато малчугани сами изработиха декорация на тема "Аз обичам " и украсиха един от автобусите на градския транспорт.


Виж коментарите (0)

Още по темата (12):
16.02.2015 Тридневен фестивал събра най-романтичните в Несебър
14.02.2015 Ритуално зарязване и винени конкурси за жителите на община Приморско
14.02.2015 В Свети Влас отбелязаха Трифон Зарезан с 300 литра вино
14.02.2015 Летище "Бургас" в романтично настроение
14.02.2015 Романтичен бургазлия изненада любимата си
14.02.2015 Трифон Зарезан или Свети Валентин - какво ще празнувате днес?
Още новини от Новини от Бургас:
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...
Полицаи обискираха криминален тип в Средец, ето какво откриха
Инцидент с мотоциклетист в Бургас
Блъснаха човек на пешеходна пътека в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).