"Девет бала любов" в Драматичния театър на 12 февруари

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:48 / 31.01.2017
1055
25 години след премиерата на първата си стихосбирка "Малка, тъжна, нежна, грешна" на сцената на Драматичен театър "Адриана Будевска", големият актьор, поет, режисьор и мим Пейо Пантелеев ще представи на същото място новата си лирична книга "Девет бала любов".

"Стихосбирката е написана на един дъх, само за около седмица, а всъщност замисляна и преживявана в продължение на четвърт век", разказва артистът.

"Девет бала любов" ще бъде представена с лиричен музикално-поетичен спектакъл, с участието на бургаските изпълнители Галя Ичеренска, Пени Ставрева, Краси Кралева, дует "Бургас", Бончо Гроздев, Георги Милтиядов и Чавдар Селвелиев. Те ще претворят любовните стихове на Пейо Пантелеев в песни. Водещи на спектакъла ще са актьорите Невена Николова и Николай Стоименов.

Музикално-поетичният спектакъл "Девет бала любов" ще се проведе в ДТ "Адриана Будевска на 12 февруари от 18:00 часа при вход свободен.

Спектакълът е организиран с съдействието на Община Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).