Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Димитър Николов: Бургас трябва да бъде водещ в страната град
Автор: Екип Burgas24.bg 20:20 / 14.10.2015Коментари (0)1204
© Burgas24.bg
"Бургас трябва да бъде водещ не само в Бургаска област, Бургас трябва да бъде водещ в страната", заяви по време на предизборния концерт на ГЕРБ в Бургас кандидатът за трети мандат на града Димитър Николов, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Бургас и гражданите му очакват от нас много. Нека не ги разочароваме. Нека на 25 октомври направим така, че всички проекти, за които говорихме през последните дни, станат реалност. Нека направим градът ни по-красив, по-благоустроен, по-развит, по-удобен за инвеститори, за младите хора, за повече спорт, за повече култура, защото отборът на ГЕРБ го може и аз вярвам в това искрено", заяви пред събралите се на площада пред сградата на Общината Димитър Николов.

"Нека да покажем силен морски дух, желание за развитие, самочувствие и поглед към перспективата и бъдещето. Продължавам да вярвам, че за Бургас бъдещето е много по-силно, отколкото миналото. Продължавам да вярвам в истината, в труда и активността на своите съграждани и съм убеден, че по-добрите резултати и дни пред Бургас предстоят", завърши Николов.

"Искам да подчертая подкрепата, която беше изразена от председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол за ГЕРБ и специално за Димитър Николов, Бургас и бургазлии. Бургас днес е много по-различен от преди 8 години и това стана благодарение на всички избиратели на Бургас, които дадоха кредит на доверие на Димитър Николов. Днес, когато вече имаме видими резултати, имаме устойчиво управление и развитие на Бургас и бургаска област, ние трябва да подкрепим ГЕРБ, защото това е единствената партия, която може да гарантира успеха и просперитета на страната и развитието на регионите", заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

По време на предизборния концерт бяха представени кандидатите за кметове на партията от област Бургас, както и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ-Бургас.

В концерта се включиха Веселин Маринов, ансамбъл "Българе", Любо, Deep Zone, звездите на X-factor Невена Пейкова, дуетът Пламен и Иво, Михаела и Тримата тенори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: